Ami igazán fontos .

Napról  napra észreveszem , hogy bár bármely semilyen munkát végzek és nem csinálok egész nap semmit mégis az ördög ilyenkor sem alszik, mindig minden percben az életedben ottvan és várja a lehetősét , hogy téged a saját útjára csábítson .
Mózes azt mondja az első könyve negyedik fejezetének hetedik részében :
Hiszen, ha jól cselekszel, emelt fővel járhatsz; ha pedig nem jól cselekszel, a bűn az ajtó előtt leselkedik, és reád van vágyódása; de te uralkodjál rajta.
Ez az az ige a bibliában szerintem amit nagyon meg kell fogadnunk mert minden napra tanúlságot bíztosít . 
Mondhatnám azt , hogy nekem a kedvenc ígém, még régebben mikor kerestem olyan ígéket amik minden nap motiválnak akkor találtam meg , a szobám falán kapot helye és mindig ha ránéztm eszembe jutottak azok az idők mikor az ördög nyert , és arra bisztatott minden percben ez az ige , hogy megbánjam bünömet . Az emberek nagy része azt gondolja , hogy bármilyen jó egy ige egyszer elolvassák azontúl nem érdekli őket de az ige nem ilyen ez egy olyan szöveg amit mindig más szemmel kell nézni és sosem mutat ugyanazt , mindenkinek mindenkor mást mond és mást tanít . Lehetsz te elnök vagy közdendű ember szeményreszabott üzenetet közvetít feléd az ige , de nem azért mert ez nagyon régí és akkor tudtak az emberek jókar írni hanem azért mert ez Isten szava nagy szavak az Isten szájából . Ezáltal mindenkihez szól , és mindenkinek elmondja a lényeget a legfontosabbat az örökévalót azt amilyért az ő fija szenvedet és meghalt a kersztfán , hogy örök életed van csak kérd hidd , hogy ő él és érted halt meg és , hogy Jézus az Isten fia .😀😀🌝♡ 

Megjegyzések