Mit tegyél ha nincs értelme az életednek

Nehéz minden nap úgy felkelni , hogy nincs miért felkelned igazán . A legrosszabb benne , ha ez nem csak pár napig van így , hanem hosszabb időtartamban . A legrosszabb mégis benne , hogy nem tudsz változtatni rajta . De van egy jó hírem én itt és most segíthetek neked .

Sziasztok, gondolom nem mondok újat azzal , hogy ez így nincs jól és azzal sem ,hogy ezt nem lehet másképp megoldani mint ,hogy keresel valami olyat ami értelmet ad az életednek . Gondolhatsz itt egy személyre egy valakire akivel megoszthatod az életed és akár egy új családot létrehozva , de ez nem működik olyan egyszerűen , ahogy már gondolom tapasztaltátok . Sok más ember hajtana azt mondaná , hogy próbálkozz még mert ez nagyon jó dolog , és mindig csak azt állítanák , hogy ez a megoldás ez lessz majd az életed értelme ez jól is van eddig , ha te már úgy érzed , hogy ismered magad és  készen állsz arra , hogy megoszd az életed egy másik emberrel de ha tudod vagy érzed, hogy még van időd és megint abban vagy , hogy nincs az életednek értelme akkor ajánlanék valamit vagyis valakit aki mindenek felet való , Isten . Tudom tudom , hogy ez sokaknak kiverte a biztosítékott és itt is hagytak, de te aki itt maradtál Figyelj mert olyan dolgot mondok el neked ami igazán olyaná teszi az életed amire mindig is vágytál , boldoggá ,felemelővé , tudatossá ,  életteltelivé , stb .
Ha megismered Istent tudni fogod miért születtél erre a földre, nem állítom azt, hogy egyből minden jó lessz , de azt ígérhetem ha Istennel foglalkozól annak az eredménye olyan lessz ami az egész életedet megváltoztathatja .
Most az lehet a kérdésed , hogy mégis mitt kell nekem tennem , hogy ismerhetem meg Istent, nagyon egyszerűen én megpróbálom veled őt megismertetni mid itt a blodomon mint a youtube csatornámon. Ez pedig nem ámítás nem bámítás ez az igazság . 
Ha pedig van vagy szeretnél férjet/feleséget én ebben nem tudok segítení de van egy jó hírem Isten veld is akar lenni és mindenkivel lehetsz házas vagy eljegyzett vagy egyedül álló, özvegy vagy barát vagy barátnő ez nem lényeg ISTEN TÉGED IS SZERTE ÉS KERES és én neki akarok segíteni .
(ha bármi nem  volt érthető nyugitan kérdezz rá ) (egyébként az instagrammon is követhetsz ha személyes tartalomra vagy kíváncsi )

Egyedül Istené a dicsőség , sziasztok .

Megjegyzések